Geen categorie

Een mobiele bar huur je gemakkelijk voor jouw feest!

Het is de tijd van het jaar waarin iedereen zin heeft in een feestje. Of je nu geslaagd bent, jarig, gewoon de zomer wil vieren met vrienden of iets anders, voor iedere situatie kun je wel een feestje vieren! En wat is er dan leuker om daar een mobiele bar voor te huren! De mogelijkheden zijn eindeloos en iedereen vindt het ontzettend leuk! Wist je bijvoorbeeld dat je een mobiele cocktailbar kunt huren in de huisstijl van jouw feest, verjaardag of evenement? Je kunt je eigen wensen en smaken dus helemaal doorvoeren bij het huren van een mobiele bar. Het geven van feestjes is hartstikke leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar je moet wel weten waar je op moet letten! Daarom geef ik je een aantal handige tips welke je goed kunt gebruiken bij het organiseren van een feestje. Lees gauw verder en ontdek de mogelijkheden! 

3 tips voor het huren van een mobiele cocktailbar

Ten eerste: ga van tevoren goed na wat voor soort feest je wil organiseren. Wil je een mobiele bar huren voor een zakelijk evenement, een geslaagd-feestje, een afscheidsfeest of gewoon zomaar? Alles is natuurlijk mogelijk, maar je moet wel rekening houden met wat je wil dat de mobiele bar uitstraalt. Zo kun je kiezen voor een chique of formele setting, maar ook een informele look behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je barpersoneel inhuren welke zich aanpast aan de huisstijl van jouw bedrijf. Ideaal dus voor een zakelijk evenement! Zelf heb ik dit meerdere keren meegemaakt en ik heb ervaren dat dit erg goed in de smaak valt bij gasten. Zo kun je de bar helemaal laten aansluiten bij jouw bedrijf en hiermee creëer je dus echt een eenheid. 

Ten tweede: Een mobiele bar huren hoeft niet moeilijk te zijn, maar zorg dat je van tevoren alles goed afspreekt en regelt. Neem de tijd om jouw feestje optimaal voor te bereiden en zorg dat je overal aan denkt. Twijfel je? Ga dan gewoon in gesprek met het bedrijf waar je de mobiele cocktailbar huren wil en geef al jouw wensen duidelijk aan. Je zult merken dat zij je graag helpen en aan zaken denken die jij anders misschien helemaal over het hoofd zou hebben gezien. Hiervoor dien je van tevoren natuurlijk wel vast na te denken over het aantal gasten, de locatie, datum, tijdsduur van het evenement en nog veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat je zelf namen kunt geven aan cocktails en zelf je eigen menukaarten in elkaar kunt laten zetten? Ook dat draagt natuurlijk weer bij aan de branding van jouw bedrijf, maar ook voor een familiefeest of bruiloft is dit ontzettend leuk! Al jouw wensen kunnen worden vervuld en zelfs op de meest lastige locaties is het mogelijk een mobiele bar te regelen. Deze is vaak verrijdbaar en hierdoor in te zetten op meerdere locaties.

Ten derde: Als laatste tip zou ik je willen meegeven om echt te genieten van de avond. Een mobiele cocktailbar draagt daar natuurlijk ontzettend aan bij. Zo krijgen je gasten de lekkerste cocktails voorgeschoteld en kun je samen met hen genieten van heerlijke cocktails. Je zult merken dat iedereen een mobiele bar waardeert en daarbij hou jij hierdoor je handen vrij. Ideaal dus en hierdoor heb je genoeg tijd over om zelf met mensen in gesprek te gaan! Ik hoop dat ik je genoeg tips heb gegeven over het huren van een mobiele cocktailbar en dat ik je enthousiast heb gemaakt om dit zelf ook eens te doen!

Geef een reactie