Geen categorie

Een beetje luxe in huis

Op het moment zijn we grotendeels overgeleverd aan onze thuissituatie. Er wordt opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken en in onze vrije tijd kunnen we helaas ook nog geen restaurant, festivals en dergelijke bezoeken. Aan de ene kant is dit best lekker, want je houdt nog een zakcentje over zo. Aan de andere kant is al je zuurverdiende geld uitgeven ook wel heel erg lekker. In deze tijd is het dus ook helemaal niet gek als je wat geld aan luxe producten voor in huis besteed. Het leuke hieraan is dat voor iedereen het woord luxe weer een andere definitie heeft. Misschien heb jij vroeger nooit heel erg in luxe geleefd en ben jij al snel tevreden. Andere mensen zullen wat meer luxe gewend zijn en zullen minder tevreden zijn. Zelf zit ik hier een beetje tussenin denk ik. Ben jij benieuwd wat voor luxe ik in huis heb gebracht?

Dingen die ik altijd al wilde

Op het moment dat ik wat geld aan luxe wilde besteden, ging ik eerst eens heel goed nadenken wat ik nou echt al jaren wil. Voor mij was vroeger het toppunt van luxe, om een zwembad in de achtertuin te hebben. Helaas is mijn achtertuin niet zo groot dat er een zwembad past, maar ik heb wel een mooi alternatief gevonden hiervoor. Ik heb namelijk een heuse hot tub aangeschaft en in mijn tuin laten plaatsen. Hot tubs zijn gedurende de jaren steeds populairder geworden en eentje in de achtertuin geeft toch het ultieme gevoel van luxe! Of het nou in de zomer is om even af te koelen of in de winter om even op te warmen, een hot tub kun je tijdens verschillende seizoenen gebruiken. Wat daarnaast voor mij het toppunt van luxe is, is een enorme tv. Vroeger kon ik uren lang staren naar verschillende tv's in een winkel, nu was het tijd om zelf zo'n joekel aan te schaffen.

Luxe delen met anderen

Uiteraard hoef je al deze luxe niet voor jezelf te houden. Het is namelijk ook een luxe als je een keer iets cadeau kunt doen aan je familie of vrienden. Dit hoeft uiteraard geen hot tub of enorme tv te zijn, maar organiseer eens een luxe etentje bij jou thuis voor vrienden. Wellicht in deze tijd nog niet helemaal uitvoerbaar, maar als we straks weer met meer mensen bij elkaar mogen zitten een leuk idee. Luxe hapjes en een goed glas champagne, ik verzeker je dat het een avond wordt om niet te vergeten!

Geef een reactie