Geen categorie

Meer haar voor je geld

Haarproblemen zijn een grote bron van ergenis. Meestal zijn mannen de klos als ze te maken krijgen met een haarprobleem, maar het is ook niet uitgesloten dat vrouwen met haarproblemen te maken krijgen. De grootste bron van ergenis omtrent haarproblemen, is dat bijvoorbeeld kaal worden, inhammen krijgen of dun haar een kwestie domme pech is. De ene persoon krijgt er op vroege leeftijd al mee te maken, terwijl de ander op zijn 70e nog met een volle bos haar loopt. Uiteraard zijn er wel situaties waar haaruitval een medische of andere oorzaak heeft, maar vaak zijn haarproblemen erfelijk aangelegd. Uit onderzoek blijkt dat ons haar één van onze belangrijkste uiterlijke kenmerken zijn. Het is daarom ook vaak het eerste wat we aan onszelf willen veranderen als we hiervoor de kans krijgen. Een haartransplantatie is dan een goede oplossing. In Nederland kan een haartransplantatie relatief duur zijn, maar gelukkig zijn er goedkopere opties. Bijvoorbeeld bij Dr. Cinik in Istanbul krijg je hierdoor meer haar voor je geld!

Haartransplantatie in Turkije

Veel mensen die zich oriënteren op een haartransplantatie komen er al gauw achter dat Nederlandse klinieken niet goedkoop zijn. Na iets meer onderzoek komen veel mensen dan ook uit bij een haartransplantatie in het buitenland. Turkije is een waar walhalla als het gaat om haarimplantaties en staat al jaren bekend om zijn kennis en ervaring op dat gebied. Doordat er belasting technisch een hele hoop voordelen gelden in Turkije, kunnen wij Nederlanders veel goedkoper terecht voor een dergelijke ingreep. Ook omdat de kosten voor materiaal daar lager liggen, kan een haartransplantatie goedkoper uitgevoerd worden. Uiteraard staat alles netjes onder controle van verschillende wetten en regelgevingen en hygiëne staat net zoals Nederland op de allerhoogste prioriteit. Eigenlijk heb je precies dezelfde haartransplantatie alleen goedkoper en je moet er een stukje voor vliegen. Met recht heb je bij Dr. Cinik meer haar voor je geld. 

Twijfels?

Wil je graag een haartransplantatie laten doen, maar heb je nog enigszins twijfels? Laat je twijfels dan wegnemen door verschillende reviews en ervaringen op internet te zoeken. Ook kun je altijd contact zoeken met de desbetreffende partij. Negen van de tien haarklinieken hebben inmiddels een Nederlands sprekende host of hostess, die je graag door het hele proces heen helpt. Op het moment dat voor jou het proces iets inzichterlijker wordt gemaakt, dan heb je ook gelijk meer vertrouwen om je haartransplantatie in het buitenland uit te laten voeren. Kijk desnoods op bestaande haar forums om te zien welke ervaringen die mensen hebben gehad!

Geef een antwoord