Geen categorie

Een compleet nieuwe badkamer

In de afgelopen jaren was de moderne stijl voor badkamers erg populair onder een grote groep mensen. Echter zien we steeds vaker de industriële badkamers terug komen. De kenmerken van een industriële badkamers zijn robuust, stoer en grijs. Vaak kiest men voor staal en beton als materiaal voor een industriële badkamer. Toch blijft het vaak lastig om deze materialen goed in je badkamer te laten terug komen. Sommigen lukt het niet om hun creativiteit tot uiting te laten komen en vragen om advies aan iemand die daar meer verstand van heeft. Ook zijn er mensen die moeite hebben met het maken van een keuze, omdat je verschillende kanten op kunt binnen een industriële badkamer. Met behulp van bijvoorbeeld goede verlichting kun je al snel een aangename sfeer creëren in je badkamer.

Het was de perfecte timing

Mede doordat we met zijn allen noodgedwongen veel meer thuis moeten blijven, is het voor mij eigenlijk ook het juiste moment om mijn badkamer te verbouwen. Ik had mij gelukkig al voorbereid en een lijstje gemaakt van alles dat er gedaan moest worden. Ook heb ik al alle producten uitgezocht die ik waarschijnlijk nodig ga zullen hebben. Aan het begin van vorige maand heb ik maar besloten om de handen uit de mouwen te steken en heb ik een start gemaakt aan het slopen en het afbreken van de oude badkamer. Dat kostte veel tijd en moeite, maar uiteindelijk is dat zonder te veel kleerscheuren gelukt. Daarna kon ik beginnen met het inrichten van mijn nieuwe badkamer. Gelukkig had ik van tevoren al een wenslijst aangemaakt met alle producten en materialen die benodigd waren. En met wat help van anderen kon ik goed door klussen en was de badkamer binnen een week al klaar.

Rustgevende sfeerverlichting

Vaak kiest men ervoor om in de badkamer onopvallende verlichting te gebruiken. Maar je zou ook een keer kunnen kiezen voor led verlichting dat iets meer sfeer geeft.. De badkamer is juist geschikt voor sfeerverlichting. Zelf heb ik gekozen voor de led downlighters van Bes Led. Het zijn spotjes dat allerlei soorten licht kan geven. Ik kan met een afstandsbediening de kleur aanpassen en dat is echt ideaal als je lekker in bad ligt te ontspannen. Ik merk dat de sfeerverlichting veel rustgevender is dan het normale gele licht. Er zijn veel keuze mogelijkheden wat betreft led verlichting, dus neem de tijd om te kijken wat er is en creëer een badkamer waar je lekker tot rust kan komen.

Geef een reactie