Geen categorie

Een extra scherm komt altijd van pas

De afgelopen maand hebben veel mensen thuis gewerkt. Veel collega’s videobellen met elkaar of voeren vergaderingen via diverse online platforms. Het is natuurlijk belangrijk om goed overleg te blijven voeren met collega’s, ondanks we nu niet bij elkaar kunnen zijn. Het is een lastige periode voor veel bedrijven en de huidige maatregelen zullen nog wel voor een langere tijd in stand blijven. Desondanks blijft het werk voor velen natuurlijk doorgaan. Daarom is het belangrijk om ook thuis een goede werkplek te creëren, zodat je gelijk aan de slag kan. Je moet daarbij rekening houden met een aantal verschillende dingen zoals een goede bureau en bureaustoel waar je comfortabel op kunt zitten. Ook kun je nog kiezen voor diverse accessoires die een waardevolle toevoeging zijn op je werkplek.

Voor jezelf een comfortabele werkplek creëren

De werkplek en werkomgeving is erg belangrijk voor een goede prestatie. Zo kun je al snel last krijgen van je rug bij een slechte houding. Kies daarom zorgvuldig de juiste bureaustoel uit en een tafel of bureau waaraan je lekker zit. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om naast je gewone scherm een extra scherm te plaatsen. Een extra scherm heeft vele voordelen. Zo kun je meerdere vensters openen en bevordert het je productiviteit. Het is even wennen om met een extra scherm te werken, maar daarna kun je niet meer zonder. Sommigen zijn zelfs gewend om met meer dan twee schermen te werken. Maar ik raad het je aan om eerst te beginnen met twee schermen, want daar heb je al zeker genoeg aan.

Het is een onzekere tijd wat betreft verlenging maatregelen

We leven nu in een onzekere tijd waarbij we niet zeker weten hoe lang de huidige maatregelen nog gaan gelden. Daarom snap ik ook dat sommigen niet gelijk veel geld investeren in een nieuwe werkplek. Echter is het in deze periode wel van groot belang om thuis een goede werkplek te creëren. Mocht je bijvoorbeeld nog niet gelijk een nieuw scherm willen kopen, dan zou je bijvoorbeeld ook een tv kunnen huren. Een tv huren is bij een kleiner budget veel interessanter dan het kopen van een nieuw scherm.

Tv productie

Wanneer wij het over een TV productie hebben gaat het eigenlijk vooral om licht. Ook kunnen wij voor microfoons zorgen die crispy clear geluid op nemen tijdens de show. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk luxonos.nl voor meer informatie!

Geef een antwoord