Geen categorie

Voordelen van shortlease

Er worden vaak auto’s geleased door bedrijven. Zo kunnen de medewerkers in de auto’s rijden die bij de bedrijven onder leasecontract zijn. Met een leasemaatschappij wordt een leasecontract afgesloten voor een bepaald bedrag per maand. Zo weten de bedrijven wat ze kwijt zijn aan de leasecontracten per maand. Dit is altijd vast gedurende de tijd van het leasecontract. Naast bedrijven die gebruik maken van leasecontracten kan je ook als particulier auto’s leasen. Ook dan is het fijn om te weten wat de maandelijkse kosten zijn voor de auto. Ze komen dan niet voor onvoorziene kosten te staan gedurende de maand. Er zijn verschillende soorten leasecontracten. De meeste leasecontracten hebben een looptijd van tussen de drie en vijf jaar. Maar er zijn ook korte leasecontracten, zogeheten short lease.

Shortlease opties

Bij een shortlease kan je altijd een passende tijdelijke leaseauto tot u beschikking hebben. Shortlease auto’s zijn voornamelijk interessant voor een startende ondernemer, een zelfstandige ondernemer, een detachering bureau, expats en particulieren. Maar wat zijn de voordelen van een shortlease contract. Je weet exact waar je aan toe bent er zijn geen kleine lettertjes of onvoorziene kosten. Alles leasecontracten zijn op basis van full operational lease. In het tarief van het contract zitten ook afschrijvingen, rente, verzekering, onderhoud, vervangend vervoer, banden, hulpdienst bij pech of schade. Shortlease contracten zijn verder erg flexibel, na 1 maand kan je per dag kosteloos opzeggen. Zo hoef je niet vast te zitten aan een langlopend leasecontract. Zo kan je ook voor een lange autovakantie een auto leasen. Binnen 24 uur kan je al over een auto beschikken. Als tussentijds je situatie veranderd en je van auto wilt wisselen is dit ook mogelijk. Je kan altijd tussentijds omwisselen. Dit is ook allemaal mogelijk met shortlease zakelijk

Shortlease auto’s bij Blankert 

Of het gaat om een Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Lexus, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen of Volvo, zorgelijk autorijden kan perfect bij Blankert shortlease. Blankert shortlease is opgericht door Robert Blankert en is een specialist als het gaat om flexibele inzet van personenauto’s en bedrijfswagens. Waarbij eind jaren negentig de interesse ontstond in shortlease. Robert was werkzaam bij een leasemaatschappij en ontdekte dat er bij lease klanten een grote behoefte was aan flexibiliteit, kortere looptijden, kortom flexibelere contracten. Zo ontstond één van de allereerste shortlease bedrijven van Nederland. Tot en met de dag van vandaag zijn de meeste klanten erg tevreden met de Blankert shortlease. 

Geef een reactie