Geen categorie

Een leuke verrassing!

Of het nu gaat om een leuke attentie van je werkgever of een onverwachts cadeau van je vriend of vriendin, een leuke verrassing is altijd leuk om te krijgen. Eens in de zoveel tijd is het zelfs cruciaal om even te laten merken dat je om iemand geeft of dat je bijvoorbeeld als werkgever erg tevreden bent over iemand zijn werk. Het hoeven dan ook vaak geen dure cadeau's te zijn, maar vaak is een kaartje al genoeg. Ook kun je natuurlijk een fles wijn bezorgen bij iemand. Tegenwoordig zijn er ook tal van mogelijkheden om hier weer een leuke twist aan te geven. Je kunt het etiket bijvoorbeeld customizen met een leuke boodschap of je bedrukt het bedrijfslogo op de fles. Bij het behalen van een deal of het verlengen van de samenwerking kun je deze aan een klant meegeven. Genoeg mogelijkheden om een leuke verrassing te verzorgen. Benieuwd naar meer verrassingen?

Waarom een verrassing?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een verrassing een grote impact heeft op de gemoedstoestand van iemand. Vooral het onverwachte aspect aan een verrassing zorgt ervoor dat iemand zich op dat moment echt even speciaal voelt. In de drukke wereld waarin we anno 2020 leven, vergeten we vaak om even stil te staan bij speciale momenten of om even iemand in het zonnetje te zetten. In het geval bij het binnenhalen van een deal wordt er ook vaak vergeten dat dat best een reden voor een 'feestje' is. Even een kleine attentie zorgt er gelijk voor dat de klant een fijn gevoel bij de samenwerking heeft en hij of zij ook daadwerkelijk voelt dat er een mooie samenwerking van beiden kanten aan zit te komen. 

Tips voor een leuke verrassing

Het bedenken van een leuke verrassing is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Als werkgever kun je natuurlijk enorm groots aanpakken, maar je zult dan al gauw worden teruggeroepen door de werkgever. Het is gewoonweg niet mogelijk om iedereen een peperdure koptelefoon te geven en vaak is dit ook niet waar werknemers direct op zitten te wachten. Het gaat hem vaak om het gebaar, een goede tip is om dan ook een persoonlijk kaartje of persoonlijke boodschap bij de verrassing toe te voegen. Op deze manier maak je de verrassing niet alleen persoonlijk, maar ook een stukje specialer omdat deze speciaal voor hem of haar is. Ook kun je een keer een gezamenlijke verrassing regelen. Denk hierbij aan een spontaan bedrijfsuitje of een speciale lunch als iedereen aanwezig is. Ideeën genoeg, aan de slag dan maar!

Geef een antwoord