Geen categorie

Met een mistgenerator voorkom je diefstal

Wanneer je een winkel hebt, dan weet je het wel. De kans op winkeldiefstal blijft altijd bestaan, welke producten je ook verkoopt. Door poortjes te plaatsen en je producten te voorzien van speciale labels kun je veel winkeldiefstallen voorkomen of dieven betrappen. Maar hoe zit dat als jij er niet bent? Wanneer inbrekers het voorzien hebben op jouw winkel? Het is niet te doen om dan op tijd te zijn als de poortjes afgaan en inbrekers zullen zich daar ook zeker niet door laten tegenhouden. De oplossing is er wel, je kunt kiezen voor een mistgenerator. Een mistgenerator wordt aangesloten op het alarmsysteem en zal in een paar tellen je complete winkel vullen met een dichte mist. Hierdoor zullen inbrekers gedesoriënteerd worden en onverrichter zake jouw winkel weer verlaten.

Een mistgenerator, is dat niet slecht voor mijn producten?

Behalve dat je je producten even niet kunt zien, gebeurt er verder niets mee. De mist die veroorzaakt wordt door een mistgenerator is onschadelijk voor mens en dier. Het is een kwestie van goed doorluchten om de laatste mistflarden te verwijderen en je ziet er niks meer van. Je producten worden niet nat en ze worden niet bedekt met een laagje poeder. Je kunt ze dus gewoon weer verkopen. Sterker nog, je winkel kan, in theorie, de dag na de mislukte inbraak gewoon weer open. Al hebben je verzekering en de politie misschien iets meer tijd nodig.

Kan ik altijd een mistmachine neerzetten?

Je kunt natuurlijk altijd een mistmachine of mistgenerator neerzetten. Maar voor een goede werking is het van belang de installatie over te laten aan de professionals. Zij weten wat de beste plek is voor de machine en zorgen er ook voor dat deze wordt verbonden met het alarmsysteem. Hierdoor voorkom je dat je per ongeluk de machine laat af gaan. Het alarmsysteem wordt, als jij dat wenst, doorgeschakeld naar een professioneel bewakingsbedrijf. Zo weet je zeker dat er snel iemand paraat is als er een inbraakpoging plaatsvindt.

Meer informatie vind je online

Het is momenteel een beetje lastig om een demonstratie van een mistgenerator bij te wonen. Gelukkig kun je veel informatie ook online vinden. Door je goed in te lezen en filmpjes te bekijken zie je al snel of een mistgenerator ook iets is voor in jouw bedrijf. Wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan telefonisch en per mail, maar ook heel handig via Whatsapp. Een offerte aanvragen wordt dan heel gemakkelijk.

Geef een reactie