Geen categorie

4 redenen waarom een gaming laptop, top is

Als gamer wil je natuurlijk altijd een streepje voor hebben op je tegenstanders. Dit kan door middel van oefenen en skills opbouwen of door een goede setup te hebben. Tot een aantal jaar geleden dachten echte die-hard gamers niet zo snel aan een gaming laptop. Omdat je vaak een game pc kan uitbreiden en sneller kan maken doordat door de jaren heen steeds nieuwere hardware uitkomt. Wanneer je een grote behuizing hebt, kun je eenvoudig deze hardware aanpassen. Bij een gaming laptop is dat niet zo eenvoudig of je moet alles extern bij je laptop houden. Tegenwoordig is dat niet meer zo. In dit artikel vertellen we jou 6 goede redenen waarom een gaming laptop eigenlijk gewoon top is!

Altijd en overal gamen

Het grootste voordeel van een laptop is natuurlijk dat deze zo makkelijk mee te nemen is. Of je nou onderweg bent of bij vrienden gaat gamen, je laptop stop je zo in je tas. Hierdoor kun je dus overal gamen. Misschien niet overal omdat je natuurlijk ook een internetverbinding nodig hebt voor de meeste games. Een grote game pc is niet eenvoudig om mee te nemen. Het is wel mogelijk maar je gaat liever niet je pc overal mee naartoe slepen. Een gaming laptop is erg handig in gebruik en met een wifi verbinding kom je al een heel eind. Daarnaast heeft een laptop een accu, iets wat een game pc niet heeft. Hierdoor is dus mogelijk om on the road the gamen. 

Alles-in-1

Een ander voordeel van de gaming laptop is dat het een alles-in-1 oplossing is. Bij een game pc moet je naast je desktop ook nog een monitor aanschaffen, een muis en een keyboard. Een gaming laptop heeft altijd een geïntegreerd scherm, keyboard en touchpad wat als muis te gebruiken is. Daarnaast kun je er ook een losse muis of extra scherm aankoppelen. 

Compact

Het ligt misschien voor de hand, maar een ander voordeel van een gaming laptop is dat deze zeer compact is. Ben je klaar met gamen of gebruik je hem tijdelijk niet? Dan kan je jouw laptop zo opbergen in de kast of in je tas laten. Hierdoor neemt deze minder ruimte in beslag. Een grote game pc staat meestal op een bureau en ga je niet elke keer nadat je deze gebruikt hebt opruimen en wegzetten.

Krachtige werk laptop

Naast al die uren gamen moet er natuurlijk ook gewerkt worden, tenzij gamen je werk is. Omdat dat vaak niet het geval is, heeft een gaming laptop nog een groot voordeel. Wellicht heb je voor je werk ook een zware laptop nodig. Een krachtige laptop zoals een gaming laptop kan eenvoudig zware software programma’s draaien. Hierdoor is jouw gaming laptop niet alleen geschikt voor gamen maar kan je deze ook meenemen naar je werk.

Geef een reactie