Geen categorie

Het allerleukste kinderspeelgoed

Als jij misschien zelf al ouder bent, dan ga ik je vast en zeker herkennen aan wat ik in deze blog ga schrijven. Mocht je zelf nog geen papa of mama zijn, laat deze blog dan lezen aan je ouders en die zullen alles gelijk beamen. Er is op sommige momenten namelijk niks moeilijker dan een kind vermaken en ervoor zorgen dat hij of zij zich niet verveelt. Kinderen die zich vervelen zijn namelijk op hun ergst. Ze gaan jouw irriteren en blijven maar hang in het gevoel van nergens zin in hebben. Net nu jij even je serie kan kijken of net bent begonnen aan een goed boek. Het ene momentje wat je aan ontspanning had op die dag, is gelijk met de noorderzon verdwenen. Hoe ga je jouw kinderen weer vermaken vraag je je af? Met het allerleukste kinderspeelgoed natuurlijk! Benieuwd naar mijn tips? Lees dan snel verder!

Het leukste speelgoed voor binnen

Het liefste laten we natuurlijk onze kinderen buiten spelen, zodat ze niet alleen even een frisse neus halen, maar ook buiten nieuwe vriendjes gaan maken en daarmee lekker gaan ravotten. Helaas wonen we in Nederland en hebben regenachtige dagen nog wel eens de overhand. Zo barbaars ben je natuurlijk ook niet om je kinderen met slecht weer naar buiten te sturen, maar je moet nog wel een manier vinden om ze te vermaken. De makkelijke manier is om ze achter een spelcomputer te zetten en urenlang te laten gamen. Toch kun je ook voor iets anders kiezen, denk bijvoorbeeld aan dieren speelgoed van Schleich. Op deze manier leer je jouw kinderen ook nog eens de complete dierenwereld op zowel de boerderij, de jungle als de amazone. Ook kun je ze laten tekenen of knutselen, even die creativiteit stimuleren kan nooit kwaad. 

Het leukste voor buiten

Op het moment dat het buiten wat beter weer is, wordt het gelijk ook een stuk makkelijker om je kinderen te vermaken. Er is namelijk een breed scala aan dingen die je buiten kunt doen. Het is soms alleen even een kwestie van je kinderen daarop wijzen om ze even uit die 'ik heb geen zin' sleur te halen. Stuur ze naar het plaatselijke voetbalveldje, normaal gesproken is dat een verzamelplaats voor kinderen. Ze kunnen daar voetballen, maar ook tikkertje, verstoppertje of een ander spel spelen. Voordeel hiervan is dat ze vaak zo fanatiek en actief bezig zijn, dat ze 's avonds al een blok in slaap vallen!

Geef een antwoord