Geen categorie

Op spiritueel avontuur

Er zijn tijden dat we onszelf heel goed lijken te kennen. Het leven loopt op rolletjes en je bent voor jou gevoel helemaal één met jezelf. Lichaam en geest zijn perfect in balans en er zijn maar weinig dingen die je uit deze balans kunnen krijgen. Toch is daar net die ene fikse tegenslag en jouw balans lijkt opeens compleet verstoord. De gedachte dat jij jijzelf, inclusief je lichaam en geest, goed dacht te kennen, is opeens een stuk minder. Het is iets dat bij veel mensen voor komt. Dit is helemaal niet gek, want voor deze mensen begint de zoektocht naar de innerlijke jij pas vanaf dat moment. Vanaf het moment dat jij je gaat beseffen dat jij jijzelf nog veel beter kunt leren kennen, dan begint pas jouw spiritueel avontuur. Maar hoe leer jij jezelf nou beter kennen en hoe begin je aan dit avontuur? Ik vertel je er graag iets meer over in mijn blog!

Hulp van anderen

Een veelgemaakte fout wanneer mensen op zoek gaan naar de innerlijke jij, is dat ze dit helemaal zelf en alleen willen proberen. Het is juist goed om je te laten helpen door anderen. Wat jezelf betreft heb je al gauw oogkleppen op. Dingen die jij niet ziet zien anderen wel. Pluspunten die jij als minpunten ziet en andersom, ook dat zien anderen beter dan jijzelf. Het is daarom goed om hulp van anderen te accepteren. Dat is gelijk ook de eerste stap in het spiritueel avontuur. Leer hulp van een ander accepteren en leer daarna ook de meningen en constateringen van anderen accepteren. De hulp van anderen kan uit verschillende richtingen komen. Je kunt hulp vragen aan mensen die dichtbij je staan zoals familie, vrienden of collega's, maar je kunt er ook voor kiezen om een astroloog in te schakelen. Hij of zij laat jou door een aantal handige tips en tricks de echte zoektocht naar jezelf beginnen. Je moet de astroloog ook als een soort gids binnen jouw avontuur zien. Je maakt uiteindelijk zelf de reis, maar je wordt hier wel bij begeleid!

De innerlijke jij gevonden?

Mocht je deze zoektocht met volle overgave aan gaan en je hebt jouw innerlijke jij gevonden. Dan is het daarna mooi om anderen ook in deze zoektocht bij te staan. Je bent immers een ervaringsdeskundige geworden en ook jij leert weer van een ander door samen kennis en ervaringen te delen. Ga jij op spiritueel avontuur en op zoek naar de balans in jouw leven? Dan wens ik je enorm veel succes!

Geef een reactie